Ура! Проект від Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. "Шкільний ІТ-простір для якісної освіти" в числі переможців в конкурсі освітніх інноваційних проектів "ІТ-Місто-2020". Вітаємо!

Нагадаємо, що 25 вересня 2020 року ГО"ІТ-Місто" провели конкурс інноваційних проектів "ІТ-Місто 2020" серед освітніх закладів майбутньої Дрогобицької ОТГ.

Заявки на участь у конкурсі подали п'ять учасників: Ліцей №3, ліцей №4, ліцей ім. Б. Лепкого, гімназія №10 та Рихтицька СЗШ І-ІІІ ст. Членами конкурсної комісії були голова та засновник ГО"ІТ-Місто" - Юрій Чигрин, заступник голови ГО"ІТ-Місто" - Олег Дукас, секретар ГО"ІТ-Місто" Руслана Берегуляк, менеджер ГО"ІТ-Місто" Ігор Лялюк та представники усіх освітніх закладів, які брали участь у конкурсі.

Після презентації проектів учасниками конкурсу, комісія визначила три проекти переможці: 1. Проект "Створення інноваційного освітнього середовища у Ліцеї No3 ім.В.Чорновола шляхом придбання інтерактивної панелі, фото-відео студії, окулярів віртуальної реальності, двох ноутбуків, конструкторів для робототехніки, 3д ручки та комплектуючих матеріалів до неї." від ліцею №3 ім. В. Чорновола; 2. Проект "3-D моделювання – ключовий інструмент STEAM освіти" від ліцею ім. Б. Лепкого та 3. Проект "Шкільний ІТ-простір для якісної освіти" від Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст.

Кожен із проектів-переможців отримає співфінансування від ГО "ІТ-місто" на конкурс проектів місцевих ініціатив від Львівської обласної ради в розмірі 100 тис. грн.

Дуже тішить, що ГО"ІТ-Місто" ставить перед собою за мету розвиток ІТ-освіти в громаді, створення ІТ-спільноти. Наша команда готова до змін та буде в ІТ-спільноті!


Кiлькiсть переглядiв: 146