Ще один чудовий пазл вкладено до глобальної картини під назвою #РихтицькаСуперШкола!!! З величезною радістю ми презентували ІТ-простір, як результат реалізації мікропроєкту.

о.Роман освятив приміщення, обладнання і поблагословив усіх присутніх на добрі справи та нові звершення в сучасному світі технологій.

До нас на свято завітали: міський голова Тарас КУЧМА, начальник відділу освіти Петро ШЕВ’ЯК, заступниця начальника Ольга ОЛЕКСЮК, депутати міської ради Роман ШАГАЛА, Роман КУРЧИК, Павло ЦВІГУН, староста Володимир ЧЕНЧАК. Шкільна родина вдячна усім за розуміння, підтримку, співфінансування. Щиро дякуємо також спонсору нашого мікропроєкту керівнику ГО «ІТ-місто» Юрію ЧИГРИНУ!

УРА! Ми маємо два сучасні компׄ’ютерні класи, 3D-принтер, квадрокоптер, STEM-обладнання тощо. Наш ІТ-простір дасть можливості не тільки на високому рівні проводити уроки інформатики, заняття гуртків, факультативів, а й реалізовувати новітні підходи в ІТ-освіті для всіх учасників освітнього процесу.

А нашу школу можемо з гордістю презентувати як ініціатора розвитку місцевої громади, сучасним освітнім, інформаційно-ресурсним центром села.

Шановні батьки, дякуємо вам за віру в нашу мрію та допомогу в її реалізації. Адже, Ви вкотре підтримали нашу ідею та проспівфінансували її. І бачимо яскраві зміни наших СПІЛЬНИХ дій.

З радістю передаю та підтримую дуже позитивний та оптимістичний меседж від голови громади Тараса КУЧМИ з побажанням «згуртуватися рихтичанам та подбати про благоустрій шкільного подвір’я. Оскільки до якісних змін у стінах навчального закладу пасувало б облагороджене шкільне подвір’я».

Це наша ще одна МРІЯ, яку точно зможемо реалізувати з підтримкою та допомогою працівників, батьків, випускників нашої школи та односельчан. А влада обов’язково додасть левову фінансову підтримку до нашого фонду.

Нашій школі – 45!!! І давайте очну зустріч проведемо на облаштованому сучасною бруківкою подвір’ї!!! ВІРИМО!

Відео-звіт

Кiлькiсть переглядiв: 21