15 вересня – відзначали Міжнародний день демократії. І дуже символічно, що саме в цей час наші активні учасники учнівського, батьківського та учительського врядувань зібралися командою, щоб продовжувати впроваджувати демократію у Рихтицькій СЗШ І-ІІІ ст. Дрогобицького району.

Ура!!! Ми нарешті зустрілися очно з нашими чудовими тренерами-модераторами Ігорем Бущаком та Оксаною Полівчак!!! (попередні зустрічі були в онлайн режимі)

16 вересня 2020 року ми працювали з Інструментом демократичного розвитку школи, зробили самооцінку своєї роботи, ідентифікували як досягнення, так і проблеми, визначили рівні, на яких перебуває наша школа. І ми готові до розробки плану подальших змін!!!

З радістю презентували нашим гостям Рихтичі і, звісно, зробили фото біля гордості рихтичан - триметрової статуї Ісуса Христа, який, розправивши руки, немовби звертається до людей із помислами добра і злагоди. Автором статуї є польський скульптор П.Ландовський, який є творцем бразильської статуї, що стоїть на вершині гори в Ріо-де-Жанейро.


Кiлькiсть переглядiв: 75